Lemon Detox -sitruunamehupaasto

Sitruunamehupaasto on luonnollinen tapa puhdistaa elimistöä ja tuntea olonsa kevyemmäksi.

Sitruunamehupaasto on erikoispaasto, joka perustuu sitruunoista ja Natural Tree Syrup -tuotteesta valmistettavaan raikkaaseen ja runsaasti kivennäis- ja hivenaineita sisältävään paastojuomaan. Natural Tree Syrup -tuotteesta ja sitruunasta valmistettava paastojuoma pitää kehon emäksisenä ja auttaa kehon puhdistuksessa. Natural Tree Syrup valmistetaan vaahteran ja palmun mahlasta.

Sitruunamehupaaston tuloksena on puhtaampi iho, kauniimmat hiukset, parantunut ruoansulatus ja yleisvointi.

Sitruunamehupaasto on mukavaa vaihtelua. Kokeile sitä yksin tai toisen kanssa, perheen parissa tai töissä, itse asiassa sitruunamehupaasto on mahdollista kaikkialla. Paastoaminen tuo hienon tunteen itsensä voittamisesta, ja paaston lopulla olo tuntuu hyvältä, rentoutuneelta, puhdistuneelta.

Lisäksi paaston jälkeen on helpompaa siirtyä terveellisempiin ruokailutottumuksiin.

Lemon Detox -sitruunamehupaaston ainekset

            

 

 

Sitruuna

Sitruunalla ja vaahtera-palmusiirapilla on tässä paastossa keskeinen asema. Sitruuna sisältää runsaasti C-vitamiinia ja luonnollisia bioflavonoideja. Vaikka sitruuna itsessään on hapan, sen vaikutus elimistössä on emäksinen, tasapainottava ja puhdistava.

 

NATURAL TREE SYRUP 

Natural Tree Syrup valmistetaan vaahteran ja palmun mahlasta, ja se on kehitetty erityisesti Lemon Detox -sitruunamehupaastoa varten. Vaahtera- ja palmusiirappi sisältävät runsaasti kivennäis- ja hivenaineita. Lisäksi niiden ravintoainekoostumukset täydentävät toisiaan. Yhteen litraan vaahtera-palmusiirappia käytetään 40-50 litraa mahlaa, josta on hellävaraisesti kuumentamalla haihdutettu vettä. Valmis paastojuoma sisältää noin kolme kertaa enemmän kivennäis- ja hivenaineita kuin vastaava määrä mahlaa.

Tuotteen väri vaihtelee hiukan satokausittain.

Tuotteeseen käytetty vaahtera-pamusiirappi on puhdas luonnontuote ja on viljelty laajoissa vaahterametsissä Pohjois-Amerikassa. Vaahteran ja palmun kavatuksessa ei ole käytetty kemiallisia aineita tai lannoitteita. Palmusiirappi on valmistettu villeistä palmupuista sekä pienissä kookosvljelmillä kasvaneista palmuista trooppisella Sri Lankalla ja Indonesiassa.

Cayennenpippuri

Paastojuomaan kuuluu myös ripaus cayennenpippuria, joka edistää verenkiertoa ja irrottaa limaa paaston aikana.

   

Jälleenmyyjät:

SAATAVILLA HELMIKUUSSA 2020.

Valikoidut Life -liikkeet ja  AITO hyvän olon kaupat, Kärkkäinen, NaturaZone.

Osta MadalBal verkkokaupasta.

 

 

©2022 MadalBal